مدرسین این کارگاه از مدرسین بنیاد مهدی موعود و مرکز تخصصی مهدویت بوده و مسلط به مباحث مهدوی می باشند.
اصولاً اعتقاد به دوره آخرالزمان و انتظار منجی (فتوریسم) عقیدهای است. که در کیش های آسمانی و مدعیان نبوت عموماً و دین مقدس اسلام خصوصاً، به مثابه یک اصل مسلّم، مورد قبول واقع شده است. شور و التهاب انتظار موعود آخرالزمان، در تاریخ پرفراز و نشیب این ادیان موج میزند.
این کارگاه ها در بنیاد مهدی موعود و مرکز تخصصی مهدویت در قالب هفت جلسه مستقل تولید شده است. و در آن به بررسی موضوع و سر فصل ها منجی در ادیان می پردازند. بررسی جایگاه منجی آخر زمانی در ادیان مختلف (مسیحیت، یهودیت، زرتشتیان و…) در کنار دیگر ادیان که ماهیت دینی دارند. و شباهت های صفاتی و زمانی میان آن ها در ادیان مختلف موضوع کلی این کارگاه می باشد. محوریت اصلی این کارگاه بازشناسی جایگاه منجی با نگرش های مختلف در ادیان مختلف (توحیدی) می باشد،مخاطبین این کارگاه عموم افراد می باشند.
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام در سال ۱۳۷۹ به پیشنهاد حجه الاسلام و المسلمین محسن قرائتی و با همکاری برخی از شخصیت های علمی و فرهنگی و موافقت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای -دام ظله العالی- تأسیس گردید این بنیاد در سال ۱۳۸۰ با هدف گسترش و تعمیق فرهنگ مهدویت در سطح جامعه (به ویژه نسل جوان و فرهیخته) و تربیت مبلغ، پژوهشگر و مدرّس مباحث مهدویت و به منظور پشتوانه علمی و فرهنگی – با کسب مجوز از شورای عالی حوزه علمیه قم- مرکز تخصصی «امامت و مهدویت» را در قم راه اندازی کرد.
کارگاه آشنایی منجی در ادیان – کارگاه شناخت جایگاه منجی در ادیان مختلف – منجی در ادیان ابراهیمی
منجی در مسحیت – منجی در یهودیت – منجی در اهل کتاب – منجی در زرتشیان – اعتقاد به منجی در ادیان و مذاهب