«ستار ابراهیمی» نامی آشنا برای رزمندگان ایرانی و مردم کشورمان است، مردی که البته برای عراقی ها بیشتر شناخته شده بود به طوری که به شهادت رسید، رسما عراق، با شادمانی این خبر را منتشر کرد.
شهید حاج ستار ابراهیمی، در یکی از روستاهای بخش رزن استان همدان به دنیا آمد؛ خانواده او بسیار مذهبی بودند و همین امر تاثیر ویژه ای بر روی ستار گذاشت.
وقتی تحصیلات ابتدایی را به پایان رساند به خاطر مشکلات مالی ترک تحصیل کرد و راهی تهران شد؛ در سال ۵۵ به خدمت سربازی اعزام شد و البته توانست حین خدمت، مدرک سوم راهنمایی را اخذ کند.
پیش از انقلاب در فعالیت های مبارزاتی نقش آفرین بود و بعد از انقلاب هم کمیته اسلامی رزن به پاسداری از دست آوردهای انقلاب مشغول شد و پس از مدتی هم به سپاه پیوست.
عضویت در تشکیل تیپ انصارالحسین(ع) نخستین مرحله ورود او به جنگ تحمیلی بود؛ ستار همدانی با مسئولیت های مختلف در عملیات های زیادی از جمله ۱۱ شهریور، ثارالله، فتح المبین، بیت المقدس، والفجر مقدماتی، رمضان، والفجر ۲، والفجر ۵، میمک، جزیره، خیبر، والفجر۵ ، کربلای ۴ و در نهایت کربلای ۵ که در آن مسئولیت گردان ۱۵۵ را برعهده داشت به جنگ با دشمن بعثی پرداخت.
تیمور ابراهیمی، برادر و همرزمش می گوید: در یکی از عملیات ها وقتی به محاصره افتادند و نمی توانستند، تیراندازی کنند، بعثی ها حاج ستار را با اسم صدا کردند و گفتند، اگر تسلیم شوی با تو کاری نداریم، آنها ۷۲ ساعت در باتلاق های منطقه در محاصره بودند در حالی که از هر طرف نارنجک به طرفشان پرت می شد، در آنجا ستار زخمی شد.
مستند «ستار ابراهیمی» در گفت وگو با همرزمان و دوستان این شهید بزرگوار، به بخشی فعالیت های او در دوران جنگ می پردازد؛ گفتنی است کتاب پر فروش «دختر شینا» زندگی نامه قدم خیر محمدی کنعان همسر شهید ستار ابراهیمی است که در کشورمان با استقبال گسترده ای مواجه شده است.
احمد عبدالرحیمی کارگردانی این مستند را بر عهده دارد.