پست های مرتبط
صهیونیسم شناسی در قرآن – ۱۶ جلسه – استاد شجاعی
مستندی برای یک دختر آمریکایی
تحلیل قرآنی و تاریخی حوادث غزه
مستند گورستان
شکست خون آشام
دکتر عباسی – معنای انتظار
قاسم سلیمانی با کاخ سفید چه کار کرده ؟
۲۲ سال، بلای جان اسرائیل
دکتر عباسی-عقده های ۳۰ ساله پشت سر فتنه ۸۸
مستند به اسم دموکراسی/ قسمت دوم
دکتر حسن عباسی – درگیریهای خیابانی فتنه ۸۸
دکتر عباسی – بررسی کودتای مخملی در حوادث انتخابات
درگیریهای خیابانی فتنه ۸۸ – دکتر عباسی
ضربه کاری به شبکه تروریستی موساد توسط سربازان گمنام امام زمان(عج)
پوریم از دروغها و جعیلیات موجود در اسراییلیات است که حتی در الواح بحرالمیت هم وجود ندارد. اساسا استر یا ایشتار اسم بابلی است و کل داستان اصلی در کتیبه های بابلی یافت شده که مربوط به یکی ازافسانه های قدیمی آنها است و یهود صرفا این داستان را بعدها به خود نسبیت داده اند. اسامی همسران خشاریارشا هم در تاریخ ضبط شده و اساسا نامی از استر در میان نیست. . چرا آقای عباسی باید اسراییلیات را باور کند؟
یهودیان دروغهای شاخداری را به انبیا هم نسبت داده اند. آنها را هم باور می کنید؟
البته آنچه مهم است دروغ بودن داستان استر نیست بلکه افتخار یهودیان به آدمکشی به صرف احتمال و قصاص قبل از جنایت است. این نکته باید پررنگ شود نه داستان جعلی استر.
همین منطق فصاص به صرف احتمال جنایت در آینده است که سبب می شود الان هم ایران به بهانه احتمال استفاده از بمب اتمی از هم اکنون مجازات شود. در حالی که پیشوای حضرت علی علیه السلام قاتل خود را با اطمینان می شناخت و حتی به خود او این موضوع را اظهار می کرد اما دست به قصاص قبل از جنایت نمی زد. جنانچه خود ابن ملجم لعنه الله به امام علیه السلام گفت اگر می دانی من قاتل تو هستم مرا بکش یا زندانی کن یا از شهر بیرون کن. امام علی علیه السلام فرمود هیچ کدام از این کارها را انجام نمی دهم چون هنوز اقدامی نکرده ای ( نقل به مضمون)