بازیگران: عزت الله انتظامی ، مجید مظفری ، جمشید جهان زاده ، فیروز بهجت محمدی ، ژاله علو ، محمود عزیزی ، فاطمه گودرزی …
موسیقیی: بابک بیات
خلاصه داستان فیلم جنگ نفتکش ها :
در اوج حملات بی وقفه ی نیروهای نظامی عراقی به نفت کش ها در خلیج فارس ناخدای جوانی تصمیم می گیرد یک نفت کش ایرانی را از تنگه ی هرمز عبور دهد و محموله ی آن را به بازار جهانی برساند. او برای انجام این مأموریت، که اهمیت سیاسی دارد، به سراغ ناخدای بازنشسته ای می رود که سال ها پیش در هدایت کشتی ها نام آور بوده است. ناخدای پیر ابتدا از این مأموریت طفره می رود، اما بالاخره می پذیرد …
………………………..
جنگ نفتکشها نام یک فیلم جنگی ایرانی محصول سال ۱۳۷۲ است که براساس واقعهٔ جنگ نفتکشها در خلیج فارس در زمان جنگ ایران و عراق ساخته شدهاست. نویسندگی و کارگردانی فیلم را محمد بزرگنیا بر عهده داشته و سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را از دوازدهمین دورهجشنواره فیلم فجر دریافت داشته است. عزتالله انتظامی، مجید مظفری و جمشید جهانزاده از جمله بازیگران فیلم بوده و بابک بیات آهنگسازی آن را انجام داده است.
جوایز
- ۱۳۷۲ – سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر – محمد بزرگنیا
- ۱۳۷۳ – برندهٔ ۱۲ سکه بهار آزادی برای بهترین صداگذاری و ۱۲ سکهٔ بهار آزادی برای بهترین صدابرداری از پنجمین جشنواره دفاع مقدس – اسحاق خانزادی
- ۱۳۸۲ – برندهٔ جایزهٔ شعلهٔ آبی، لوح افتخار و ۸ میلیون ریال برای بهترین بازیگر نقش اول مرد از اولین دورهٔ جشنواره بینالمللی فیلم نفت – مجید مظفری
مدت : ۱ ساعت و ۲۹ دقیقه
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: اولین کسی که داخل بهشت میشود، فاطمه است.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۴۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – (خطاب به حضرت فاطمه – سلام الله علیها -) فرمود: ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود میشود.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۱۹»
امام باقر – علیه السّلام – فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه – سلام الله علیها – عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – آن را به فاطمه – سلام الله علیها – میآموخت.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۵۰۴»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیدهتر است.
«مکارم الاخلاق، ص ۲۸۱»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: اگر خدای تبارک و تعالی امیرالمؤمنین را برای فاطمه – سلام الله علیها – نمیآفرید، در روی زمین، از آدم گرفته تا هر بشری بعد از او، همسری برای او نبود.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۴۸۰»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: وقتی روز قیامت فرا رسد، خداوند تمامی بشر از اولین و آخرین را در یک جا جمع میکند پس منادی ندا میدهد: چشمانتان را ببندید و سرهایتان را پایین بیندازید تا فاطمه دختر محمد – صلّی الله علیه و آله – از صراط بگذرد.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۲۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان هر کس دخترم فاطمه را دوست بدارد در بهشت با من خواهد بود و هر کس او را دشمن بدارد پس او در آتش است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان محبت فاطمه و دوست داشتن او در صد موقف و جایگاه از مواقف قیامت سودمند است، آسان ترین این مواقف: مرگ و قبر و میزان و محشر و (پل) صراط و موقف محاسبه اعمال است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: همانا فاطمه در روز قیامت برای کسی که محب و دوست دار او و فرزندانش باشد، شفاعت میکند و خداوند شفاعت او را در مورد این افراد می پذیرد و آنها را با شفاعت او وارد بهشت میکند.
«القطره من بحار مناقب النبی و العتره، ج ۲، ص ۱۸۹»