بوعلی نوجوانی در بخارا، امیر نوح بن منصور سامانی را مداوا می کند. سه پسر امیر با مسموم کردن غذای پدر درصدد کشتن او بوده اند. بوعلی ماجرا را برملا می کند و امیرزادگان بر او کینه می گیرند. سلطان محمود غزنوی دو پیک به خانه بوعلی می فرستد و او را به خانه خود می خواند. به پیک ها اطلاع می دهند که بوعلی در دربار سامانیان است بوعلی بنا به وصیت پدر تعهد کرده است که با ترکان غزنی محشور نباشد. پادشاه سامانی درصدد است بوعلی را به سلطان غزنه پیشکش کند، اما قبل از اجرای تصمیمش به دست سه فرزند خود از پای درمی آید. بوعلی نیز فرصت را مغتنم می شمرد و می گریزد. ابتدا به دیدار مادر می شتابد و پس از آن در پی اوضاع نامساعدی که در اثر برچیده شدن حکومت سامانیان به دست غزنویان بوجود آمده به دربار سیده ملک خاتون، بانوی آل بویه پناهنده می شود و چند صباحی در آرامش زندگی می کند. دیری نمی پاید که سفیران جنگ سلطان محمود به ری می آیند و بوعلی برخلاف میل ملک خاتون از ری می رود و پس از آن که به وزارت شمس الدوله دیلمی می رسد و ماجراهایی را از سر می گذراند به بیماری قولنج در می گذرد.
مدت : ۱ ساعت و ۴۸ دقیقه
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: اولین کسی که داخل بهشت میشود، فاطمه است.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۴۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – (خطاب به حضرت فاطمه – سلام الله علیها -) فرمود: ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود میشود.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۱۹»
امام باقر – علیه السّلام – فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه – سلام الله علیها – عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – آن را به فاطمه – سلام الله علیها – میآموخت.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۵۰۴»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیدهتر است.
«مکارم الاخلاق، ص ۲۸۱»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: اگر خدای تبارک و تعالی امیرالمؤمنین را برای فاطمه – سلام الله علیها – نمیآفرید، در روی زمین، از آدم گرفته تا هر بشری بعد از او، همسری برای او نبود.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۴۸۰»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: وقتی روز قیامت فرا رسد، خداوند تمامی بشر از اولین و آخرین را در یک جا جمع میکند پس منادی ندا میدهد: چشمانتان را ببندید و سرهایتان را پایین بیندازید تا فاطمه دختر محمد – صلّی الله علیه و آله – از صراط بگذرد.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۲۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان هر کس دخترم فاطمه را دوست بدارد در بهشت با من خواهد بود و هر کس او را دشمن بدارد پس او در آتش است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان محبت فاطمه و دوست داشتن او در صد موقف و جایگاه از مواقف قیامت سودمند است، آسان ترین این مواقف: مرگ و قبر و میزان و محشر و (پل) صراط و موقف محاسبه اعمال است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: همانا فاطمه در روز قیامت برای کسی که محب و دوست دار او و فرزندانش باشد، شفاعت میکند و خداوند شفاعت او را در مورد این افراد می پذیرد و آنها را با شفاعت او وارد بهشت میکند.
«القطره من بحار مناقب النبی و العتره، ج ۲، ص ۱۸۹»
خیلی ممنون خسته نباشید عالی بود….
بدرستی که سینا همان داریوش کبیر است
اووف تونستمم