مهندس زرین که در کارخانه پارس الکتریک با ساخت قطعات داخلی در جهت خودکفایی کشور می کوشد، با قاچاقچیان ارز که صادرات محصولات شرکت و واردات قطعات مورد نیاز را نیز تحت تأثیر قرار داده اند در می افتد.
قاچاقچیان سه تن از همکاران مهندس زرین را ترور می کنند و مهندس به ناچار کارخانه و خانواده خود را ترک می کند و از دخترش ترگل و دیگر آشنایانش می خواهد به هیچ وجه شماره تلفن و نشانی او را به کسی ندهند.
قاچاقچیان در جست و جوی کسی که بتواند شماره تلفن و نشانی را به دست بیاورد، به جوانی به نام تاری بر می خورند که در پی شکست های پیاپی در زندگی، تصمیم گرفته از ایران برود. تاری حاضر می شود در ازای دریافت ویزای کانادا و بلیت هواپیما و مقداری پول، محل سکونت مهندس را پیدا کند.
او با ربودن کیف حاوی اسناد و مدارک او و سپس بازگرداندن آن به ترگل، خود را در دل خانواده و آشنایان مهندس زرین جا می کند و به تدریج با توسعه روابط خود با ترگل، او را به خود علاقه مند کرده، اعتمادش را جلب می کند.
ترگل که از قصد نهایی تاری بی خبر است، هشدار سرگرد جودت، افسر نیروی انتظامی و همسایه سابق تاری را نمی پذیرد و با بی احتیاطی او تاری شماره تلفن مهندس زرین را می یابد. او از طریق دوستش علی محل سکونت زرین را پیدا می کند و با قاچاقچیان تماس می گیرد تا مبادله را انجام دهد. از طرفی ترگل که برای یافتن تاری با راهنمایی علی به خانه او آمده، در اتاق او شماره تلفن و نشانی پدرش و عکس های او و خود را می یابد و اصل ماجرا را می فهمد.
بازیگران یا هنرپیشه ها
- فریبرز عرب نیا در نقش تاری
- بهاره رهنما در نقش ترگل
- حسن جوهرچی در نقش جودت
- امین حیایی در نقش علی
- جلال موسوی
- فرهاد خان محمدی
- شهلا ریاحی
- جمشید مشایخی
مدت : ۱ ساعت و ۱۶ دقیقه
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: اولین کسی که داخل بهشت میشود، فاطمه است.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۴۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – (خطاب به حضرت فاطمه – سلام الله علیها -) فرمود: ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود میشود.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۱۹»
امام باقر – علیه السّلام – فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه – سلام الله علیها – عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – آن را به فاطمه – سلام الله علیها – میآموخت.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۵۰۴»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیدهتر است.
«مکارم الاخلاق، ص ۲۸۱»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: اگر خدای تبارک و تعالی امیرالمؤمنین را برای فاطمه – سلام الله علیها – نمیآفرید، در روی زمین، از آدم گرفته تا هر بشری بعد از او، همسری برای او نبود.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۴۸۰»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: وقتی روز قیامت فرا رسد، خداوند تمامی بشر از اولین و آخرین را در یک جا جمع میکند پس منادی ندا میدهد: چشمانتان را ببندید و سرهایتان را پایین بیندازید تا فاطمه دختر محمد – صلّی الله علیه و آله – از صراط بگذرد.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۲۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان هر کس دخترم فاطمه را دوست بدارد در بهشت با من خواهد بود و هر کس او را دشمن بدارد پس او در آتش است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان محبت فاطمه و دوست داشتن او در صد موقف و جایگاه از مواقف قیامت سودمند است، آسان ترین این مواقف: مرگ و قبر و میزان و محشر و (پل) صراط و موقف محاسبه اعمال است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: همانا فاطمه در روز قیامت برای کسی که محب و دوست دار او و فرزندانش باشد، شفاعت میکند و خداوند شفاعت او را در مورد این افراد می پذیرد و آنها را با شفاعت او وارد بهشت میکند.
«القطره من بحار مناقب النبی و العتره، ج ۲، ص ۱۸۹»