خلاصه داستان :
فیلم سینمایی اشک نرگس , زندگی خبرنگاری را روایت می کند که بازمانده جنگ تحمیلی است. وی دچار چندگانگی در اجتماع و حتی هم دوره ای های خود شده و در این بین عاشق همکار خود می شود و…
هنرمندان :
نگین معتضدی، رضا ایرانمنش، شراره رخام، محمود مقامی، گیتی ساعتچی، رحمان مقدم و…
درباره فیلم :
فیلم سینمایی اشک نرگس یک فیلم جنگی است که در سال ۱۳۹۷ توسط احمد عبدالهیان تهیه و کارگردانی شده است. این فیلم در حوزهی سینمای دفاع مقدس تولید شده و وصیتنامه شهید باکری را اینگونه به تصویر میکشد. در سالهای پس از جنگ تحمیلی، افرادی هستند که پای اصول دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ماندهاند و در این سالها همچنان مسیر شهدا را ادامه دادهاند، برخی با سوءاستفاده از فضای بعد از جنگ تحمیلی، گذشته خود را فراموش کردهاند و برخی دیگر هم مسیری خنثی را دنبال میکنند.
جوائز و جشنواره های فیلم اشک نرگس :
نویسنده: فتانه توفیقی، تدوین: حسین زندباف، صدابردار: علی صادقی، فیلمبردار: علی رنجبر، گریم: رحیم مهدی خانی، مریم کرمی، جلوه های میدانی: ایمان کریمان، عکاس: عباس ابهری، صداگذار: بهزاد محمدی زاده
مدت : ۱ ساعت و ۱۸ دقیقه
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: اولین کسی که داخل بهشت میشود، فاطمه است.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۴۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – (خطاب به حضرت فاطمه – سلام الله علیها -) فرمود: ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود میشود.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۱۹»
امام باقر – علیه السّلام – فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه – سلام الله علیها – عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – آن را به فاطمه – سلام الله علیها – میآموخت.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۵۰۴»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیدهتر است.
«مکارم الاخلاق، ص ۲۸۱»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: اگر خدای تبارک و تعالی امیرالمؤمنین را برای فاطمه – سلام الله علیها – نمیآفرید، در روی زمین، از آدم گرفته تا هر بشری بعد از او، همسری برای او نبود.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۴۸۰»
امام صادق – علیه السّلام – فرمود: وقتی روز قیامت فرا رسد، خداوند تمامی بشر از اولین و آخرین را در یک جا جمع میکند پس منادی ندا میدهد: چشمانتان را ببندید و سرهایتان را پایین بیندازید تا فاطمه دختر محمد – صلّی الله علیه و آله – از صراط بگذرد.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۲۴»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان هر کس دخترم فاطمه را دوست بدارد در بهشت با من خواهد بود و هر کس او را دشمن بدارد پس او در آتش است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان محبت فاطمه و دوست داشتن او در صد موقف و جایگاه از مواقف قیامت سودمند است، آسان ترین این مواقف: مرگ و قبر و میزان و محشر و (پل) صراط و موقف محاسبه اعمال است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»
پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: همانا فاطمه در روز قیامت برای کسی که محب و دوست دار او و فرزندانش باشد، شفاعت میکند و خداوند شفاعت او را در مورد این افراد می پذیرد و آنها را با شفاعت او وارد بهشت میکند.
«القطره من بحار مناقب النبی و العتره، ج ۲، ص ۱۸۹»