بررسی ابعاد، افشای برخی اسناد و روند شکل گیری فتنه ۸۸ / حسین شریعتمداری / گفتگو ویژه خبری / لینک مستقیم دانلود
حسین شریعتمداری در سومین سالروز حماسه نه دی در برنامه گفتگوی ویژه خبری، به بیان ابعاد و افشای برخی از اسناد فتنه سال ۸۸ و سابقه شکل گیری و برنامه ریزی های انجام شده برای آن در کشور پرداخت. وی با بیان اینکه حماسه ۹ دی ایستگاه آخر فتنه بود، اظهار داشت: این فتنه برخلاف فصلهای سه ماهه طبیعی در یک فصل هشت ماهه آغاز و پایانش به طول انجامید. این تحلیلگر سیاسی فتنه سال ۸۸ را به جنگ احزاب تشبیه کرد و اظهار داشت: در صدر اسلام در یک مقطعی دشمنان تصمیم گرفتند همه اختلافات خود را کنار بگذارند و بر روی یک نقطه متمرکز شوند و آن چیزی نبود جز از بین بردن اسلام نوپای آن دوران.
مدت زمان : ۵۲ دقیقه
کیفیت : TVRip (خیلی عالی)
کاری از : شبکه دوم سیما
پیشنهاد مبین مدیا : این گفتگو را مشاهده کنید!
*فتنه ۸۸ از ۲۰ سال قبل شکل گرفته بود
شریعتمداری با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ به لحاظ دامنه و عمق بسیار پیچیدهتر و گستردهتر از جنگ احزاب در صدر اسلام بود، گفت: این فتنه از ۲۰ سال قبل شکل گرفته بود. این روزنامهنگار با بیان اینکه فتنه سال ۸۸ یکشبه شکل نگرفته بود، افزود: این فتنه ریشهدار و از مدتها قبل طراحی شده بود.
وی اظهار کرد: مایکل لدین مسئول بنیاد دفاع از دموکراسی (fdd) و مشاور سابق امنیت ملی آمریکا طی مصاحبهای با نشریه نیویورکر در اردیبهشت سال ۸۷ یعنی ۱۱ ماه قبل از انتخابات ۱۲ خرداد گفت “باید بدون توسل به حمله نظامی رژیم دینی ایران را ساقط کنیم”.
این تحلیلگر سیاسی با اشاره به گفته دیگر مایکل لدین مبنی بر اینکه فردا در ایران شاهد انتخابات نخواهیم بود بلکه انقلابی با عنوان انقلاب سبز در ایران کلید خواهد خورد، خاطرنشان کرد: نشست واشنگتن که در اردیبهشت سال ۸۷ یعنی ۱۱ ماه قبل از انتخابات برگزار شد تصمیم گرفته شد که احتمال تقلب در انتخابات مطرح شود و مقرر شد توسط یکی از شخصیتهای مطرح این احتمال بیان شود زیرا مطابق فرمول جین شارپ احتمال تقلب باید از مدتها قبل برای آمادگی اذهان مطرح شود.
* یکی از شخصیتهای کشوری در سال ۸۷ احتمال تقلب در انتخابات را مطرح کرد
شریعتمداری با اشاره به اینکه در مرداد ماه سال ۸۷ یکی از شخصیتهای کشوری در اقدامی کاملا غیر منتظره بحث احتمال تقلب را مطرح کرد گفت: شخصی که چندین انتخابات را در کشور برگزار کرده بود احتمال بروز تقلب را در انتخابات مطرح کرد.
این روزنامهنگار در ادامه با بیان اینکه پاور رابرت معاون اسبق وزارت خزانهداری آمریکا طی مصاحبهای با فارین پالیسی پس از فتنه میگوید ماجرای تقلب در ایران دروغ بود، افزود: پروژه اصلی، منزوی و بیاعتبار کردن ایران بود زیرا آنها ۴۰۰ میلیون دلار را برای این کار تخصیص داده بودند. وی اظهار داشت: این پروژهها متوقف نشد بلکه در دوران اوباما هم دنبال و مطرح شد.
* براندازی نظام اسلامی به عنوان یک هدف استراتژیک دنبال میشود
شریعتمداری در پاسخ به پرسش دیگر مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا غرب درصدد است تا انقلاب رنگینی که در حوزه گرجستان، اکراین و قرقیزستان ناکام ماند را در ایران بازسازی کند، گفت: شواهد حاکی از آن است که براندازی نظام اسلامی از آغاز به عنوان یک هدف استراتژیک دنبال میشود.
این روزنامه نگار با بیان اینکه براندازی به عنوان هدف استراتژیک از بدو پیروزی انقلاب دنبال میشد، اضافه کرد: براندازی نرم بعد از سال ۶۹ کلید خورد.
وی افزود: کنت کینرمن در مصاحبهای در سال ۶۹ میگوید ما با حرکت فرهنگی باید ذائقهها را عوض کنیم و تنها از این طریق است که نظام ولایت فقیه را میتوانیم دست بسته تحویل مردان سیاست کنیم.
این تحلیلگر سیاسی با اشاره به اینکه دول غربی ۴۰۰ میلیون دلار در دوران اوباما به مخالفین نظام ایران در جریان انتخابات دادند، گفت: از دید زورتی و پارک جیم حرکت باید نقطهای باشد و بر روی آن نقطه تردید را سوار کرد بنابراین مهمترین نقطه انتخابات است.
* کودتاهای مخملی انتخابات محور هستند
شریعتمداری با بیان اینکه کودتاهای مخملی انتخابات محور هستند، اظهار داشت: جرج بوش در اواخر نوامبر ۲۰۰۷ یک حکم ریاست جمهوری پنهانی را امضا کرد که در آن به سازمان سیا ماموریت داده شده بود در عملیات پنهان و با بهرهگیری از امکانات داخلی ایران به سیاهنمایی و بیثابت سازی حکومت بپردازد.
وی بیان کرد: بوش به مامورین آمریکایی اجازه ایجاد حرکت تهاجمی و مخفی علیه ایران را میداد به طوری که با مقایسه محتوای این دستور با موارد مشابه چنین حرکتی بی سابقه محسوب میشود.
این تحلیل گر سیاسی افزود: یک عضو برجسته سازمان سیا در اکتبر ۲۰۰۷ یعنی آبان ۱۳۸۷ دستورالعمل جامعی را منتشر میکند که در آن چگونگی نافرمانی مدنی آموزش داده میشد به طوری که در سرفصلهای آن زیر سوال بردن انتخابات مطرح می شد.
* تئوریسینهای غربی فتنه با عناوین آکادمیک وارد ایران شدند
شریعتمداری با بیان اینکه تعدادی از تئوریسینهای غربی فتنه به صورت مخفیانه و با عناوین آکادمیک وارد ایران شده بودند اظهار داشت: یک عضو ارشد MI 6 بعداز فتنه ۷۸ برای اعضای حزب منحله مشارکت و اعضای گروههای ملی مذهبی کارگاه آموزشی «گذار بر دموکراسی» برگزار میکرد به طوری که منظور از دموکراسی رسیدن به حکومت سکولار از نوع لیبرال دموکراسی جاری در آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی بود. وی گفت: فتنه ۸۸ به گونه ای طراحی شده بود که غربیها از پیروزی آن مطمئن بودند.
لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱
لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲
لینک اصلی قسمت ۳ | لینک کمکی قسمت