امام خمینی (ره) و نهضت آزادی / استاد رحیم پور ازغدی / لینک مستقیم دانلود
ایشان در سخنرانی خود به نهضت آزادی که امام راحل (ره) آغازگر آن بودند، اشاره کرده و در ادامه آن به مبحث زنده بودن و زنده ماندن راه امام و نهضت آزادی آن اشاره می کنند و این نکته را متذکر می شوند که حرفها و نهضتی که امام و انقلاب آن را آغاز نمودند، فقط مربوط به برهه ای از زمان نبوده و همچنان ادامه خواهد داشت. خاصیت نهضت آزادی امام (ره) این بود که به تدریج در پوسته مردمی کشور و جهان رسوخ کرد و جهانیان را هم بیدار کرد و پیروزی ها گاه پیدا و گاه نهان در دل حکومت ها و کشور های جهان، با سرچشمه نهضت بیداری امام (ره)، حاصل می شود. نکته جالب در برخی نهضت ها و عوامل مخالف نهضت امام و انقلاب، این بوده است که با پوسته شبیه به نهضت انقلابی امام وارد عرصه شده ولی در عمل برای بدبین کردن جهانیان با این پوسته انقلابی دست به عملیات تروریستی و خرابکارانه و نفاق می زدند.
ایشان به گوشه ای از فرضیات و برداشت های جریان های مقابل نهضت و بیدارگری های امام خمینی (ره) نیز اشاره می کنند
:
- یک برهه ای از زمان امام و مریدان آن با سیره و حرفهای بیدارگری خود جهان را متحول کرد (دهه اول انقلاب) ولی اکنون دیگر جای آن صحبت ها از میان رفته است.
- دوران جمهوریت فضیلت گذشت و دوران جمهوریت عشرت رسید.
- انقلاب اسلامی بایستی اکنون به موزه ها منتقل شود.
- دین یک فرضیه است و ارزش جان باختن در راه دین وجود ندارد.
- دوران ریاضت و فداکاری گذشت و ایدئولوژی ها بر حسب شرایط قابل تغییر است.
- دوران شعادت طلبی تمام شده و انقلاب بایستی تنها در شعائر و آرمان ها باقی بماند و به موزه ها تعلق دارند.
کاری از : مؤسسه طرحی برای فردا
ایشان در تکمیل صحبت های خود اشاراتی به جریانهای انقلابی و حرکت های امام در دوران اوایل انقلاب و جنگ برای روشن نمودن گوشه ای از نهضت بیداری امام (ره) مانند پیام امام به گورباچف در خصوص پایان دوران مارکسیسم؛ جریان های نفاق و تروریست در دوران انقلاب؛ گوشه ای از جریان جنگ و پیام قطعنامه امام (ره) می نمایند و به این نکته اشاره می کنند که کسانی که تن به حقیقت در جریان یک نهضت بیداری ندهند، تن به ذلت خواهند داد.
ایشان در ادامه بحث به جهت تطابق نسبی جریان انقلاب با زمان حضرت علی (علیه السلام)، به تحلیلی کوتاه از دوران نفاق و جنگ در زمان خلافت حضرت علی (علیه السلام) می پردازند.
در زمان حضرت علی (علیه السلام)، افراد یا گروه هایی با تحت فشار قرار دادن موافقین جریان نهضت بیداری حضرت علی (علیه السلام) سعی در عقب نشاندن آنان از حرکات و جریان فکری آنان می کردند. افرادی در هنگام بیعت با حضرت علی (علیه السلام) در اوایل خلافت ایشان به او اینچنین گفتند:
شما دشمن بسیار دارید به جهت آنکه در جنگهای صدر اسلام خیلی از دشمنان اسلام را کشتید و خیلی ها و برخی قبایل و گروه ها به همان جهت با شما کینه دارند…
حضرت علی (علیه السلام) در پاسخ به ایشان چنین فرمودند:
هرکه را کشتم برای حق و عدالت بوده است؛ و جنگهای اسلام، جنگهای عقیدتی بوده و هیچ انگیزه شخصی در میان نبوده است و حتی اگر اطرافیان افراد کشته در جناح باطل خون بهاء می خواهند می توانند از خدا طلب کنند…
در انتها ایشان به متن کوتاهی از دعای حضرت علی (علیه السلام) با خدای متعال قبل از یک نبرد و جنگ (جنگ با غیر کفار) اشاره می کنند و به گوشه ای از جریان نفاق و کفر در زمان حضرت علی (علیه السلام) می پردازند.
حسن ختام مبحث ایشان هم خلاصه ای از ترجمه متن خطبه ۵۶ نهج البلاغه در خصوص نحوه استقرار اسلام و مبارزه با جریان نفاق و کفر از صدر اسلام از زبان حضرت علی (علیه السلام)، است.
دانلود فایل (های) این نوشته :
»» بخش تصویری |
.::. دانلود با کیفیت بالا .::. |
.::. دانلود نسخه مخصوص موبایل – 3gp .::. |
»» بخش صوتی |
.::. دانلود با کیفیت بالا .::. |
.::. دانلود با کیفیت متوسط .::. |
.::. دانلود با کیفیت پایین .::. |
تاریخ ماندگاری لینک اصلی: نا محدود |
منبع: MobinMedia.ir |